PC

Ovogodišnji QuakeCon je ponovi isključivo digitalni

QuakeCon 2022 će biti samo digitalni događaj, objavila je Bethesda.

Održaće se od 18. do 20. avgusta, Betheda je izjavila da je razočarana što se događaj neće vratiti u Dalas ove godine, jer su stvari u ovom trenutku još uvek neizvesne, te QuakeCon ostaje digitalni događaj.

„Kao i vi, razočarani smo što se ove godine nismo vratili u Dalas. Događaj ove veličine zahteva višemesečno planiranje, a u ovom slučaju, morali smo da donosimo odluke kada je još uvek bilo previše neizvesnosti da bismo se obavezali da ćemo uspešno izvršiti QuakeCon uživo.

„Tim QuakeCon-a već naporno radi na sastavljanju uzbudljivih novih striming programa, onlajn susreta, poklona, dobrotvornih prilika i još mnogo toga, a više detalja ćemo objaviti u junu.”

Trenutno, plan je da se 2023. održi kompletan događaj uživo.

Prošle godine (i godinu pre toga), QuakeCon je bio samo digitalan i sadržao je globalni stream koji je sadržao pojavljivanja programera, ažuriranja igara i još mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top