PC

Biti ili ne biti? eFootball dobio sudbonosni 1.0.0 apdejt

Dugo očekivana verzija 1.0.0 ažuriranja za Konamijev eFootball je sada dostupna.

Ažuriranje se smatra prvim „glavnim“ izdanjem igre, nakon ranog lansiranja prošlog septembra, što je rezultiralo katastrofom za Konami nakon široko rasprostranjenih negativnih povratnih informacija.

U pokušaju da preokrene stvari, Konami je odložio planirano izdanje za novembar za verziju 1.0.0 sve dok nije osetio da je ažuriranje na nivou koji bi fanovi smatrali prihvatljivim.

Pet meseci nakon što je prvobitno planirano, verzija 1.0.0 je konačno stigla, i uključuje niz novih dodataka na terenu i van njega.

Glavni novi dodatak je režim Dream Team, koji je ranije bio poznat kao Kreativni tim.

Ovo je eFootball-ov ekvivalent režimu MyClub u PES-u ili Ultimate Team u FIFA igrama i omogućava igračima da sastave sopstveni tim sastavljen od igrača iz različitih klubova, a zatim ih koriste za borbu protiv drugih igrača na mreži.

Ovo će biti propraćeno prvom „sezonom“ igre, koja počinje 21. aprila i ima temu „Novi pristup igri, izgradnji tima i licencama“.

Što se tiče igre, Konami kaže da je ponašanje igrača i zvona poboljšano, dok nova tehnika „zapanjujućeg udarca“ omogućava igračima da izvode efikasnije dodavanja i udarce.

Verzija 1.0.0 igre takođe uključuje nove licence iz Japana i Severne Amerike. J1 liga i J2 liga su sada licencirane, a igra sada ima MLSPA licencu. To znači da ‘Američka liga’ igre i dalje ima generička imena timova, ali će njihovi spiskovi biti sastavljeni od pravih MLS igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top