PC

Babylon’s Fall pao ispod 10 istovremenih igrača

Babylon’s Fall, nova hack and slash igra za više igrača iz Square Enix-a i PlatinumGames-a, izgleda da je ove nedelje dostigla novi minimum, a broj istovremenih PC igrača nakratko je pao na samo osam korisnika.

Kako je primetio Tech Radar, onlajn igra se tokom ove nedelje borila da privuče više od 100 istovremenih igrača, a 13. aprila je nakratko pala ispod deset korisnika, prema sajtu za praćenje SteamDB.

Babylon’s Fall je počeo sporo na PC-u odmah nakon objavljivanja krajem prošlog meseca, dostižući vrhunac sa manje od 650 istovremenih igrača na Steam-u na dan izlaska.

Poređenja radi, još jedna igra uživo koju je objavio Square Enix, Marvel’s Avengers, videla je oko 28.000 istovremenih igrača na lansiranju. Šefovi Square Enix-a bi tu igru na kraju označili kao neuspeh. Još jedna Square Enix igra, Outriders, dostigla je vrhunac od 125.000 igrača.

Igru su takođe naveliko kritikovali kritičari. Prema agregatoru recenzija Metacritic-a, naslov je daleko najgore recenzirana igra do sada na PS5 i najgora igra godine.

Uprkos sporom početku igre, Square Enix i PlatinumGames su insistirali da razvoj Babylon’s Fall nije u opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top