Domaća Scena

Želite da napravite uspešnu hyper-casual mobilnu igru? Prijavite se za treći ciklus CrazyHubs programa u Novom Sadu!

Bavite se game devom? Interesuje vas razvoj hyper-casual mobilnih igara? CrazyHubs je pravo mesto za vas!

CrazyHubs su hub-ovi izdavača CrazyLabs, i predstavljaju akceleratore za razvoj hyper-casual mobilnih igara koji su u poslednjoj deceniji doživeli pravi procvat. CrazyHubs poseduje hub-ove širom sveta, a jedan takav je osnovan upravo u Novom Sadu.

Cilj CrazyHubs programa je edukacija samostalnih developera i timova koji su zainteresovani za razvoj hyper-casual igara, ali i onih koji već imaju iskustva u ovoj industriji. Posle dva izuzetno uspešna ciklusa CrazyHubs programa u Novom Sadu, CrazyLabs nam sa zadovoljstvom predstavlja treći.

U CrazyHubs-u sve nove polaznike čeka četiri meseca razvojnog trening programa i profesionalne obuke u oblasti industrije hyper-casual igara. Svi učesnici će dobiti finansijsku podršku tokom trajanja programa. CrazyHubs-u mogu aplicirati Unity developeri i 3D artisti individualno ili timski, uz obavezan portfolio.

Pored stečenih saznanja o industriji hyper-casual igara i njenim trendovima, svim maturantima će biti uručen sertifikat o učešću u hub-u. Ukoliko prođu interne testove organizatora, igre koje su učesnici razvijali tokom trajanja programa će biti objavljene na app prodavnicama.

Prijave za treći ciklus CrazyHubs programa su zvanično otvorene i trajaće do 15. maja 2022. godine, dok će sam ciklus početi u junu i odvijaće se u prostorijama akceleratora u centru Novog Sada. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na zvaničnoj CrazyLabs stranici. Na istom linku ćete pronaći sve potrebne informacije o programu i detalje o prijavi.

O uspehu CrazyHubs-a svedoči i dev tim Lab Rats i njihova igra Fridge Organizing, koja trenutno ima preko pola miliona preuzimanja na Google Play i App Store prodavnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top