PC

Square Enix nema konkretne planove za buduća ažuriranja za Marvel’s Avengers

Square Enix se borio da održi aktivnu bazu igrača za njihov skup i dugo razvijeni naslov uživo „Marvel’s Avengers“. Nakon objave da je Jane Foster sledeći Osvetnik koji dolazi u igru, otkriveno je da se obim razvoja budućeg sadržaja za igru smanjuje.

Nakon curenja informacija, Square Enix je zvanično objavio da će se Jane Foster pridružiti spisku Marvelovih Osvetnika. Na razočaranje, za nju se kaže da „ima mnogo toga zajedničkog“ sa Thorovim postojećim potezima, iako je tim u Crystal Dynamics tvrdio da će lik ponuditi „elemente koji su izrazito njeni“.

Najava ovog najnovijeg lika dovela je do toga da neki fanovi traže konkretan roadmap, posebno zato što Moćni Tor (Džejn Foster) nije čak ni dobio precizan datum izlaska. Odgovarajući igračima na zvaničnom subredditu Marvelovih Osvetnika, jedan programer u Crystal Dynamics-u je rekao:

„Ako je vaša definicija ‘mape puta’ solidan plan za 6+ meseci koji smo spremni da podelimo sa igračima, onda ne, to ne postoji, jer bismo ga objavili ako jeste. Ako je vaša definicija „trenutni plan na čemu će programeri raditi u narednih X meseci“, onda da, to je definitivno postojalo, ali to nije baš ispečeno, posebno za daleke datume, na nivou na kojem možemo da ga delimo.“

Predstavnik je zatim otkrio razlog za ovaj pomak od formalnih mapa puta, rekavši „To je nešto što stoji iza ažuriranja koja smo nedavno uradili. Ako se ograničimo na kraći vremenski horizont, više stvari na internom planu dostiže nivo sigurnosti da o tome možemo govoriti u javnosti“, kasnije priznajući da su postavili neka očekivanja koja sada moraju resetovati“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top