PC

Halo Infinite Battle Royale mod stiže u novembru?

Tvrdi se da bi Halo Infinite Battle Royale mod mogao da ima elemente za jednog igrača i da se pojavi najranije u novembru.

Govoreći u podcastu The Xbox Two, novinar WindowsCentral Jez Corden je tvrdio da je čuo razne detalje o igri koja tek treba da bude objavljena BR modu.

Prema Cordenu, Battle Royale će uključiti neke od mehanika iz kampanje za jednog igrača Halo Infinite, kao što su sporedne misije.

„Kako je Halo imao te sporedne misije koje su bile poput ’idi ovamo, očisti ovo’ ili ’idi ovamo i ubij metu visoke vrednosti’, na primer“, rekao je on. „One će biti u ovom režimu, kao i neka vrsta objektivne stvari koja se razvija, i mislim da pobeđujete tako što ćete skupljati poene i ubijati sve ostale, opet ne znam sigurno.”

Novinar je tvrdio da bi BR mogao da debituje kao deo Infinite-ove treće sezone sadržaja, koja je zakazana za kraj 2022. godine, iako je Korden priznao da bi takođe datum izlaska mogao da sklizne u 2023. godinu.

Režim igre, za koji se priča da je u razvoju od strane Certain Affinity, takođe će navodno imati mehaniku igrača protiv igrača protiv okruženja(PvPvE).

Ako je ovo tačno, kao i tvrdnja o visoko vrednim metama i FOB-ovima, moguće je da će igrači morati da se bore protiv The Banished kao i drugih Spartanaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top