PC

Najnoviji update za Steam Deck donosi lock screen i bolje trajanje baterije

Valve je objavio ažuriranje Steam Deck-a koje predstavlja nove bezbednosne funkcije.

Korisnici sada imaju mogućnost da uključe zaključani ekran i PIN, koji se može podesiti da se prikazuje pri buđenju, pokretanju, prijavljivanju i/ili pri prelasku na Desktop režim.

Valve je rekao da ažuriranje poboljšava trajanje baterije Steam Deck-a u scenarijima mirovanja ili veoma niske upotrebe.

Takođe uvodi lokalizovane tastature za 21 jezik, i dodaje podršku za više prozora u okviru jedne aplikacije ili igre.

Stranica dostignuća Steam Deck-a je takođe ažurirana, što čini brže učitavanje i lakšu navigaciju. Sada uključuje opcije za prebacivanje između lične i globalne statistike i padajući meni za upoređivanje dostignuća među prijateljima.

Valve je ranije ovog meseca rekao da je počeo da povećava isporuke Steam Deck-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top