Filmovi-Serije

Super Mario film pomeren za 2023. godinu

Sa filmovima o video igrama kao što su Sonic the Hedgehog 2 i Uncharted, koji su osvojili bioskopske blagajne 2022. godine, mnogi ljubitelji video igara bili su uzbuđeni što vide povratak Super Maria na veliki ekran kasnije ove godine. Nažalost, predstojeći animirani film Super Mario Bros. je najnovije bioskopsko izdanje koje je odloženo. Prema Variety, film je upravo pomeren sa 21. decembra 2022. do 7. aprila 2023. godine u Severnoj Americi. Izdanje u Japanu je takođe odloženo do 28. aprila 2023.

Kreator Super Maria Šingeru Mijamoto objavio je na Twitter stranici Nintendo of America rekavši: „Nakon konsultacija sa Kris-sanom, [producentom Krisom Meledandrijem] mojim partnerom u Illumination o filmu Super Mario Bros., odlučili smo da pomerimo globalno izdanje na proleće 2023. godine. Završio bi svoju izjavu izvinjavanjem i rekavši: „Obećavam da će biti vredno čekanja.“

Ovo je definitivno tužna vest za sve ljubitelje ogromnog Super Mario univerzuma ili animiranih filmova uopšte. Nakon mnogo godina aktivnog razvoja filma, Nintendo je 2018. objavio da su se udružili sa Universal’s Illumination Entertainment za projekat. Nedavno smo saznali i bogatu postavku glumaca koji će pozajmljivati glasove omiljenim junacima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top