PC

Valheim premašio 10 miliona igrača

Samo nekoliko nedelja nakon što je igra pokrenuta u ranom pristupu prošle godine, Valheim je uspeo da prikupi ogromnu publiku, prodavši 6 miliona primeraka za dva meseca. U godini nakon toga, prodaja se kontinuirano nastavila, a Valheim sada zvanično premašuje 10 miliona prodatih primeraka.

Objavljujući na Twiteru, Iron Gate Studios je otkrio da je „Valhajm prodao više od 10 miliona primeraka! Hvala svakom od vas koji ste nas doveli do ove prekretnice – kada smo pokrenuli igru ovo nikada nismo mogli ni u najluđim snovima da zamislimo! ”

Kao što je pomenuto, ova survival multiplejer igra lansirana je u februaru 2021. godine do brzog uspeha, prodavši 2 miliona primeraka za dve nedelje i 5 miliona za nešto više od mesec dana. Od tada, stopa rasta igre je usporila, iako je Valheim i dalje uspeo da premaši 6 miliona prodatih primeraka nakon dva meseca.

Dostizanje granice od 10 miliona nakon godinu dana na tržištu je zaista impresivan podvig. Nažalost, čini se da tim nije uspeo da ispoštuje mnoge od svojih ranije predloženih rokova kada su u pitanju ažuriranja sadržaja, pošto je objavio samo jedno veliko ažuriranje (Hearth & Home) u godini od lansiranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top