PC

Microsoft i Bethesda specijalni događaj zakazali za jun

Microsoft je potvrdio planove da u nedelju, 12. juna, ugosti Xbox i Bethesda Games Showcase događaj u stilu E3 sajma.

„Ova emisija će predstavljati neverovatne naslove koji dolaze iz Xbox Game Studios, Bethesda i naših partnera širom sveta“, navodi se u u najavi.

„Predstavljanje Xbox & Bethesda igara će uključiti sve što treba da znate o raznovrsnoj liniji igara koje će uskoro doći u Xbox ekosistem, uključujući nadolazeća izdanja Game Pass-a za Xbox i PC sisteme.”

Događaj će početi u 19 časova po našem vremenu i biće strimovan na preko 30 jezika na platformama YouTube, Twitch i Facebook.

Microsoft je održao svoju prethodni događaj u E3 stilu zajedno sa Bethesdom u junu 2021. godine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top