PlayStation 4

Ni Playstation nije završio sa “šopingom” gejming studija

Sony traži direktora koji bi mu pomogao u akvizicijama i ulaganjima u druge kompanije u industriji igara.

Kako je primetio poslovni analitičar Roberto Serano, direktor liste za korporativni razvoj (sa sedištem u Sonijevoj kancelariji u Kaliforniji) kaže da će uspešni kandidat uglavnom biti uključen u identifikaciju potencijalnih budućih ciljeva akvizicije i ulaganja.

„Sony Interactive Entertainment (PlayStation) traži visoko kvalifikovanog direktora za korporativni razvoj. Tim za korporativni razvoj kompanije SIE blisko sarađuje sa menadžerskim timom SIE i odgovoran je za identifikaciju mogućnosti neorganskog rasta kroz akvizicije, investicije ili zajednička ulaganja“, navodi se u oglasu.

„Tim prikuplja, procenjuje i završava transakcije koje su usklađene sa strateškim prioritetima SIE i donose značajnu dugoročnu vrednost za kompaniju.”

Ne tako davno, Microsoft(Xbox) je objavio sličan oglas za zapošljavanje kojim je pokazano da će se akvizicije nastaviti, a evo sada i Playstation pokazuje da konja za trku imade. Odnosno imaće ga, kada se neko javi na oglas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top