PC

CoD: Vanguard nije ispunio očekivanja jer se igračima ne dopada Drugi svetski rat

Call of Duty: Vanguard nije postigao rezultate za Activision, a izdavač smatra da je to delimično zato što neki ljudi jednostavno ne mare za Drugi svetski rat.

U svom godišnjem finansijskom izveštaju za 2021. (koji je uočio Kotaku), Activision je potvrdio da Vanguard „nije ispunio naša očekivanja, verujemo prvenstveno zbog našeg sopstvenog izvršenja“. Kompanija kaže da nije donela „onoliko inovacija u premium igri koliko bismo želeli“, ali takođe pripisuje mešoviti prijem igre njenom okruženju.

„Dešavanje igre u Drugom svetskom ratu nije imalo odjeka kod nekih članova naše zajednice“, navodi se u izveštaju. Takođe se tvrdi da će Call of Duty: Modern Warfare 2, sledeći glavni deo serije koji je još uvek zakazan za drugu polovinu 2022. godine, rešiti „oba ova pitanja“.

Iako se uglavnom ne pominje u ovom izveštaju, nekoliko drugih faktora je verovatno doprinelo lošoj prodaji Vanguarda, što je čak izazvalo glasine da bi Activision mogao da produži datum izlaska Modern Warfare 2, da bi to nadoknadio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top