PC

Nova igra kreatora GTA franšize – Everywhere – će biti “real-life Ready Player One”

Dokument investitora otkrio je ranije nepoznate informacije o Everywhere, novoj igri otvorenog sveta od GTA producenta Leslija Benzisa.

Kako je primetio poslovni analitičar Roberto Serano, Galaxi Interactive ima prezentaciju na svojom sajtu u kojoj detaljno opisuje neke od kompanija u koje je investirao.

Ovo uključuje Build a Rocket Boy, novi studio bivšeg predsednika Rockstar North-a Leslija Benzisa.

Iako dokument ne imenuje Everywhere po imenu, on daje neke informacije o tome na čemu je Benzijev tim radio.

Izveštaj je svuda opisuje kao „real-life Ready Player One“, pozivajući se na knjigu i film o otvorenom svetu virtuelne realnosti.

Naziva je „AAA igrom otvorenog sveta sa iskustvom za više igrača koje uključuje epsku naraciju iz više poglavlja, sadržaj koji generiše korisnik kroz ‘virtuelno sandbox okruženje’ gde igrači mogu da kreiraju sopstvene svetove i duboke društvene i striming integracije“.

Ovo je do sada najdetaljnija informacija o igri koja je i dalje obavijena velom tajne iako je potencijalno u razvoju već nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top