PC

Originalni studio iza Prince of Persia igara sada radi i na rimejku

Ubisoft je najavio rimejk za Prince of Persia: Sands of Time još 2020. godine sa očekivanim rokom za objavljivanje u januaru 2021. Nažalost, igra nije doživjela najglatkiji razvoj i ubrzo je vraćena na mart 2021., a zatim povučena na neodređeno vreme, ovog puta u nadi da će se obezbediti datum izlaska 2022. Međutim, čini se da igra još uvek nije pobegla od razvojnog pakla uprkos svim kašnjenjima.

Čuli smo vrlo malo o rimejku van preovlađujućih problema iza kulisa. Postojao je samo trejler za igru i to je bio onaj koji je pratio originalnu najavu. Pošto je tim bio tako zatvoren u vezi sa izdavanjem igre, svi su na neki način podsvesno prihvatili da su loše vesti neizbežne. Danas je stigla ta vest i to svakako nije dobar znak.

Prelazeći na Twitter, zvanični nalog Prince of Persia objavio je ažuriranje o razvoju igre koji će sada voditi drugi studio. Prvobitno, igru su razvijali Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai, dva indijska odeljenja razvojnih timova kompanije. Prvo prikazivanje ovog rimejka naišlo je na mlake odgovore što je bio početni razlog kasnijih odlaganja igre.

Sada će rimejk Princa od Persije predvoditi Ubisoft Montreal, studio koji stoji iza originalnog klasika i kreatori su trilogije Sands of Time. To znači da je projekat uzet iz ruku Ubisoft Mumbaija i Punea, iako posao koji su već obavili, očigledno, neće biti protraćen. Novi tim će se nadovezati na napredak koji su do sada postigli indijski studiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top