Mobile

Fortnite se vratio na iOS zahvaljujući Xbox servisu

Microsoft se udružio sa Epic Games kako bi Fortnite besplatno učinio dostupnim na podržanim uređajima sa omogućenim pretraživačem uz Xbox Cloud Gaming u 26 zemalja.

To znači da od danas možete igrati Fortnite na tržištima koja podržavaju cloud samo ako imate Microsoft nalog i iOS, iPadOS, Android telefon ili tablet ili Windows računar sa pristupom internetu.

Pošto ne morate da instalirate igru, sve što treba da uradite je da odete na xbox.com/play u svom web pretraživaču i prijavite se sa svojim Microsoft nalogom i počnete da igrate Fortnite.

Igra podržava i izvorne kontrole na dodir i podržani kontroler.

Microsoft je rekao da će, počevši od Fortnite-a, nastaviti da teži da uvede više besplatnih igara u svoj Cloud Gaming servis, jer to igra „važnu ulogu“ u pružanju većeg izbora i u igrama koje se igraju i u načinima na koje se igraju.

Dosta je zanimljivo to što je nađen način da se fortnite igra na iOS platformi, pošto je između kompanija Apple i Epic Games i dalje u toku spor zbog kršenja pravila i dogovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top