Vesti

Prikazano preko sat vremena gejmpleja iz otkazane Half-Life igre Ravenholm

Producent dokumentarnih filmova vezanih za video igre Noclip objavio je sat vremena snimaka iz „Ravenholm“, otkazane Half-Life igre iz studija Arkane.

Studio, najpoznatiji po seriji Dishonored i nedavno Deathloop, je navodno dobio potpunu kreativnu slobodu sa pričom, okruženjem i likovima spin-offa Half-Life, ali Ravenholm je otkazan pre nego što su oni finalizovani.

Snimljen kao deo šireg dokumentarnog filma o istoriji Arkanea, snimak igre ispod nije prvobitno kreiran imajući na umu javnost.

„Verziju koju ćete uskoro videti sastavljena je pri kraju razvoja kako bi se Valveu pokazao napredak koji je tim u studiju postigao“, kaže Noclip-ov Danny O’Dwyer.

„Ali važno je shvatiti da je sve što ćete videti jeste iz nekompletne igre, što znači da će mnogo stvari nedostajati, a čak je i veći deo sadržaja koji je ovde ili rana faza ili placeholder, tako da elementi poput umetnosti, animacija, igre, dizajna nivoa, čak i glasovnog rada, verovatno će proći kroz dalje promene.”

Prikaz igre je prošaran kritičkim kontekstom i dodatnim informacijama koje je Noclip-u pružio umetnički direktor Arkane Lion-a Sebastien Mitton, koji je radio na projektu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top