Vesti

EA radi na potpuno novoj Lord of the Rings igri!

Nekada je EA napravio neke od najboljih igara zasnovanih na franšizi Gospodar prstenova. Izdavač nije imao licencu već duže vreme, ali to se promenilo ove nedelje, kada je EA objavila novi ugovor sa Middle-Earth Enterprises.

EA ponovo pravi naslove The Lord of the Rings, iako još ne treba očekivati veliko visokobudžetno izdanje. Prva igra koja će biti objavljena u skladu sa ovim novim ugovorom o licenci biće The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth, besplatni ‘collectible RPG’ za mobilne uređaje. Ovo će gotovo sigurno uključivati neki oblik gacha mehanike podržan premium valutom i mikrotransakcijama.

Igra će takođe očigledno sadržati „imerzivno pripovedanje, poteznu borbu i širok spisak likova“. Trenutno nema datuma objavljivanja i EA nije podelila dodatne detalje ili prikazala snimke ekrana/igre.

Iako ovaj početni naslov nije toliko uzbudljiv, on još jednom otvara vrata za buduće LOTR naslove od EA, iako u ovom trenutku nisu objavljeni nikakvi planovi za buduće igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top