PC

EA za početak 2023. godine planira izdavanje neobjavljenog rimejka i AAA igre

Electronic Arts je saopštio da planira da objavi AAA igru deo velike franšize i rimejk u četvrtom kvartalu svoje tekuće fiskalne godine.

Igre su dva od pet naslova koji bi trebalo da budu objavljeni tokom tri meseca zaključno sa 31. martom 2023. godine, od kojih četiri „još uvek nisu javno objavljena“.

EA je dostavila ažuriranje svoje liste objavljivanja za ostatak tekuće fiskalne godine kao deo svog najnovijeg izveštaja o zaradi, koji je objavljen u utorak.

Četiri neotkrivena naslova predviđena za puštanje u četvrto tromesečje navedena su kao „Glavna franšiza“, „Partner Title“, „Remake“ i „Sports Title“. Prethodno najavljena igra koja dolazi tokom kvartala je EA Sports PGA Tour.

Naziv partnera koji se pominje mogao bi biti Star Wars Jedi Fallen Order 2, koji je donedavno navodno ciljao na izdanje 2022.

Ostale predstojeće igre izdavača uključuju Apex Legends Mobile, koja će biti lansirana ovog meseca, i F1 22, koja će biti objavljena 1. jula.

Ne znamo kada bismo mogli očekivati najavu ovih za sada misterioznih naslova, pošto E3 događaja nema, ali će se sve vrlo verovatno odigrati tokom leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top