PC

Prey i još 2 igre besplatni na Epic Store, naredne nedelje stiže misteriozna igra

Ovonedeljne besplatne igre na Epic Games Store su interplanetarni imerzivni sim Prey, studija Arkane, i Viking ‘em up Jotun: Valhalla Edition kompanije Thunder Lotus Games, a tu je i Redount. Sve tri igre su besplatne od četvrtka, 12. maja pa u narednih nedelju dana putem ovog linka.

Prey je imerzivni sim sa bananama na alternativnoj vremenskoj liniji iz 2017. godine, gde JFK izbegava magični metak što dovodi do značajnih promena u Svemirskoj trci. Jezivi vanzemaljci koji se zovu Tifon izbegli su zadržavanje u orbiti oko Meseca i, posebno, možete se pretvoriti u šolju među ostalim predmetima koji leže oko svemirske stanice Talos I u igrici. Već neko vreme postoji na Xbox Game Pass servisu, ali ako želite da ga posedujete zauvek, sada je vreme da to učinite. 

Da sve bude još zanimljivije, besplatni naslov za narednu nedelju nije otkriven, već se radi o misterioznoj besplatnoj igri, što označava početak velike sezonske rasprodaje i dosta bogatije ponude igara u besplatnom odeljku narednih mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top