PC

Silent Hill se vraća na velika vrata sa rimejkom, novom igrom i epizodnim pričama

Višestruki Silent Hill projekti su trenutno u razvoju u studijima širom sveta, rekli su izvori, i mogli bi da uključuju rimejk, puni nastavak i epizodne serije fokusirane na priču.

Prošle nedelje pojavila se kolekcija konceptualnih slika koje su procurile da bi potvrdile da je novi Silent Hill u razvoju ili je bio u razvoju. Ovo je usledilo nakon glasina od prošlog februara, u kojoj smo izvestili da Konami planira da oživi seriju horor igara koja dugo miruje.

Sada se pojavljuju detalji o tome kako bi neki od tih projekata mogli da izgledaju. Kao što su prvi spomenuli influencer NateTheHate i novinar Džef Grub, jedan od naslova u razvoju mogao bi biti rimejk omiljenog serijala Silent Hill 2 iz 2001. godine.

Ovo se poklapa sa ranijim glasinama. Tvrdi se da će rimejk sadržati prerađeni AI, animacije, zagonetke i nekoliko novih završetaka.

Studio Medium je stalno povezan sa franšizom Silent Hill tokom proteklih 18 meseci. Prošle godine je poljski programer najavio „sporazum o strateškoj saradnji“ sa Konamijem, nekoliko meseci nakon što je Blooberov izvršni direktor izjavio da radi na postojećem horor IP-u „veoma poznatog izdavača igara“.

Ostale glasine uključuju nagoveštaje o epizodnom formatu priča iz Silent Hill sveta, kao i potpuno novi Silent Hill naslov za kojim fanovi već godinama žude. Nažalost ovo su samo glasine i nema potvrde u ovom momentu da li je reč o istini.

Kompozitor Silent Hill-a Akira Jamaoka čak je radio na Blooberovom naslovu The Medium iz 2021. i tizovao je svoj sledeći projekat igre rekavši da je to „onaj za koji ste se nadali da ćete čuti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top