Mobile

EA lansirao Apex Legends za mobilne telefone

apex-legends-mobile-splash

Svi fanovi Apex Legends-a sada imaju priliku da zaigraju igru i u prenosivom formatu. Kao i original, mobilna verzija igre je potpuno besplatna, ali dolazi sa novim ekskluzivnim mapama i legendama. Respawn i EA su već predstavili prvog ekskluzivnog karaktera, Fade. 

Fade dolazi i sa prvom sezonom, Prime Time i propratnom battle pass pretplatom. Svi igrači koji su se registrovali pre zvaničnog izlaska igre će dobiti i specijalne sprejove, skinove za oružja i bannere.

Pored standardnog battle royale moda, igrači mogu da se oprobaju i u 3-vs-3 Arena modu, kao i režimu igre koji je ekskluzivan za mobilnu verziju –  Team Deathmatch. Kako je igra pravljena isključivo za mobilne uređaje, neće podržavati cross-play sa drugim platformama.

Apex Legends Mobile je izašao 17. maja, a na Google Play prodavnici već ima preko 10 miliona preuzimanja.

Igračima sa Apple uređajima se preporučuje iPhone 6S ili noviji, sa iOS 11.0 sistemom, A9 CPU, 4GB slobodnog mesta i barem 2GB RAM-a. Igračima sa Android uređajima se preporučuje Android 6.0 ili noviji, Open GL 3.1, 4GB slobodnog mesta i barem 2GB RAM-a.

Apex Legends Mobile možete preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top