PC

Chivalry 2 stiže na Steam 12. juna, godinu dana nakon izlaska na Epic Store

Torn Banner Studios je danas objavio da Chivalry 2 dolazi na Steam 12. juna.

Prethodno ograničena na Epic Games Store, Steam verzija igre će imati neposredan paritet sa svim ostalim verzijama, sadržaće sva ažuriranja igara objavljena do danas i isti sadržaj kao i svaka platforma.

Pored izdanja od 12. juna na Steam-u, igrači mogu da se raduju ažuriranju Tenosian Invasion na svim podržanim platformama – uključujući Steam.

Ažuriranje će biti „najveće i najambicioznije“ ažuriranje sadržaja do sada, i sadrži gomilu novih sadržaja uključujući uvođenje Tenosijanske frakcije. Takođe možete da očekujete nove timske ciljeve i mape timskog meča na smrt, predmete iz oružja, maske oružja i još mnogo toga.

Takođe, po prvi put, borba na konju dolazi u franšizu Chivalry zajedno sa pretraživačem servera na više platformi.

Novi, potpuno opremljeni borbeni sistem je obećao da ćete se osećati kao da se borite na veličanstvenim zverima. Možete gaziti neprijatelje, udarati konjima ispred ili pozadi, skidati protivnike kopljem i učestvovati u bližoj borbi sa borcima na zemlji ili na konju. DLC će takođe doneti 4 mape.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top