PC

Assassin’s Creed Origins dolazi na Xbox Game Pass

Objavljeni su datumi objavljivanja Xbox Game Pass za Assassin’s Creed Origins i For Honor: Marching Fire Edition.

For Honor: Marching Fire Edition će se pridružiti usluzi pretplate 1. juna, a Assassin’s Creed Origins će stići 7. juna. Slediće Shadowrun Returns 21. juna.

Datumi izlaska su potvrđeni preko Game Pass odeljka „uskoro“ na Xbox konzolama.

Microsoft je sredinom aprila saopštio da će Assassin’s Creed Origins i For Honor: Marching Fire Edition biti dostupan u naredna dva meseca.

Assassin’s Creed Origins će se pridružiti biblioteci Game Pass-a za cloud, konzolu i računar preko aplikacije Ubisoft Connect.

Ubisoft će takođe doneti For Honor: Marching Fire Edition na PC preko Ubisoft Connect-a i nadograditi na Marching Fire Edition za oblak i konzolu.

Očekuje se da će Assassin’s Creed Origins sledeće nedelje dobiti zakrpu koja će omogućiti da igra radi pri 60 kadrova u sekundi kada se igra na Xbox Series X/S i PS5 putem kompatibilnosti unazad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top