PlayStation 4

PSN premašio 100 miliona korisnika u susret osveženom PS Plus servisu

U svetu u kome ljudi ne mogu a da ne uporede Xbox sa PlayStation-om, PSN sa Xbox Live, Game Pass sa šta god PS Plus Premiumbude bio, teško je ostati objektivan u pogledu brojeva. Ali, prema novom izveštaju matične kompanije PlayStation, pošteno je reći da Sony to zaista radi.

U najnovijoj prezentaciji korporativnog strateškog sastanka, Soni je objavio da PlayStation Netvork trenutno generiše 1,833,8 milijardi jena (to je preko 14 milijardi dolara) u prodaji godišnje. Taj broj je veći za 800 milijardi jena (ili 6,27 milijardi dolara) u odnosu na 2021. godinu.

Kompanija je napomenula da preko 100 miliona aktivnih korisnika mesečno doprinosi ovom zapanjujućem broju, jer Keničiro Jošida, izvršni direktor kompanije Soni Group, veliča vrline lojalne potrošačke baze vezane za uslugu mesečne pretplate.

A ta prednost će tek postati očiglednija kako PlayStation u narednim mesecima uvodi svoje novoosvežene PS Plus nivoe. Sonijeva najava da će PS Plus biti podeljen na tri nivoa ubuduće je objavljena još u martu. Kako vidimo budućnost – podeljenu između PS Plus Essential, PS Plus Extra i PS Plus Premium – kako se oblikuje, logično je da će Sony samo biti sigurniji u svoje usluge pretplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top