PC

Beyond Good and Evil 2 i dalje postoji! Najambiciozniji projekat kompanije Ubisoft do sada

Beyond Good and Evil 2 je proglašena za jednu od najambicioznijih igara izdavača Ubisoft ikada.

Ažuriranja igre koja se dugo razvijala su bila oskudna poslednjih godina do te mere da se nije znalo da li igra i dalje postoji, ali razvoj se nastavlja, a Ubisoft Barcelona trenutno traži starijeg animatora igranja koji bi radio na projektu.

„Preuzmite vlasništvo nad kvalitetom animacija i funkcionalnosti sistema igranja u jednom od najambicioznijih Ubisoft projekata do sada“, rekao je studio prošle nedelje u tvitu koji je reklamirao otvaranje radnog mesta.

Pozivajući se na programere koji rade na igri, Blumberg je u februaru tvrdio da je Beyond Good & Evil 2 ostala u predprodukciji nakon najmanje pet godina razvoja.

Ubisoft je prvi put tizovao Beyond Good and Evil 2 trejlerom 2008. godine, iako je nakon toga usledila skoro decenija tišine pre nego što se igra ponovo pojavila na E3 2017, kada je izdavač otkrio da će poprimiti oblik prequel-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top