Gadgets

Najavljene Steelseries Arctis Nova slušalice

Steelseries je danas najavio novu generaciju Arctis Nova slušalica koje su bile u razvoju već pune četiri godine i koje donose do sada neviđen kvalitet zvuka na gejming headsetu, odličan mikrofon i vrhunsku udobnost. U paketu sa slušalicama je predstavljen i novi Sonar Audio Software Suite koji je prvi profesionalni sistem ekvilajzera namenjen gejmerima.

Arctis Nova Pro slušalice imaju i Multi-System Connect hub koji omogućava da brzo promenite platformu između PC računara, Playstation ili Nintendo Switch konzola ili mobilnog telefona. Tu je i novi AI-Powered Noise Cancelling mikrofon sa ClearCast Gen2 tehnologijom koja se koristi i u Formuli 1 pa će vas saigrači perfektno čuti. Konačno tu je i ComfortMax sistem koji je izuzetno fleksibilan tako da vrlo lako možete naći idealan položaj slušalica za dugotrajne sesije.

Arctis Nova Pro slušalice postoje i u Wireless opciji gde dobijate dve baterije pa možete jednu koristiti dok se druga puni i na taj način imati praktično neprekidne gejming sesije. Tu je i Quantum Wireless 2.0 tehnologija kojom se povezuju na računar ili konzolu a preko Bluetooth-a se istovremeno možete povezati i na mobilni telefon, pa istovremeno imati zvuk i sa telefona i iz igre. Sve to se kontroliše preko Wireless Base Station i ChatMix točkića. Na wireless modelu je tu i Active Noise Cancelling tehnologija koja poništava buku spolja, ali takođe poseduje i Transparency mod koji je zgodan ako treba da privremeno čujete šta se zapravo dešava oko vas ili ako vam neko nešto govori.

Arcits Nova Pro su od danas dostupne po ceni od 279,99 evra sa SteelSeries sajta, dok je Wireless model 379,99 evra s tim da treba obratiti pažnju na to da Xbox konzole imaju specifične modele koji se povezuju direktno na njih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top