PlayStation 4

Novi update za Gran Turismo 7 donosi 3 nova automobila

Ove nedelje dolazi novo ažuriranje za Gran Turismo 7, sa tri nova automobila koja će biti dodata igri.

Producent igre, Kazunori Iamauchi, tvitovao je tokom vikenda, jednostavno rekavši: „Ažuriranje dolazi sledeće nedelje.”

Ovaj tvit je propraćen još jednom slikom tri automobila u silueti, sličnoj onoj objavljenoj krajem aprila neposredno pre nego što je ažurirana verzija igre 1.13 objavljena.

Novinski sajt Gran Turismo GTPlanet tvrdi da je identifikovao dva od tri automobila, ali nije siguran za treći.

Prema GTPlanetu, najbolji automobil na slici je Tojota GR010, koju je Tojota kreirala da bi nastupila kao Le Man hiperautomobil.

Već se očekivalo da će ovaj automobil biti na putu jer postoji predstojeći onlajn turnir pod nazivom 2022 Toyota Gazoo Racing GT Cup koji koristi GR010 u jednoj od svojih trka 5. juna.

Sajt tvrdi da je automobil u donjem desnom uglu slike GoPro Rampage 1970 Camaro, za koji je još 2014. godine Yamauchi rekao da će se jednog dana pojaviti u igri Gran Turismo.

Međutim, što se tiče automobila u donjem levom uglu, GTPlanet je neizvestan, ali veruje da je „najverovatniji kandidat u ovom trenutku“ Corvette C3 generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top