Domaća Scena

Srpska Tekken reprezentacija stigla u Baku!

Šampion nacionalnih kvalifikacija, Pavle ”The Alpha and the Omega” Nikolić i SESE delegacija doputovali su u Baku, gde će se održati regionalne Tekken kvalifikacije za svetski IeSF šampionat, u periodu od 26. do 28. maja 2022.

Nakon serije regionalnih kvalifikacija u organizaciji SESE saveza, sredinom aprila smo otkrili ko će predstavljati našu zemlju na regionalnom Tekken turniru u Bakuu. Naš šampion je Pavle “The Alpha and The Omega” Nikolić, koji je u napetom velikom finalu savladao Nikolu ”Void” Đurovića.

Na regionalnim kvalifikacijama u Azerbejdžanu Pavle će se takmičiti u grupi 1, zajedno sa Azerbejdžanom, Izraelom, Mađarskom i Slovačkom:

Grupa 1

  1. Azerbejdžan
  2. Izrael
  3. Mađarska
  4. Srbija
  5. Slovačka

Grupa 2

  1. Monako
  2. Švedska
  3. Turska
  4. Poljska

Grupa 3

  1. Italija
  2. Vels
  3. Malta
  4. Francuska

Grupa 4

  1. Gruzija
  2. Crna Gora
  3. Španija
  4. Makedonija

Raspored mečeva ćemo objaviti čim dobijemo informacije od organizatora.

Regionalne kvalifikacije u Bakuu će se održati u periodu od 26. do 28. maja. Najbolji Tekken borci sa ovih kvalifikacije će se plasirati na finalni turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije, koji će se odigrati u periodu od 27. novembra i 9. decembra. Želimo puno sreće našem predstavniku!

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i Instagramu, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top