PC

CD Projekt Red je sada većinski fokusiran na Cyberpunk 2077 ekspanzije

Kao deo svog najnovijeg izveštaja o zaradi, CD Projekt je podelio revidirani pregled projekata koji trenutno zauzimaju vreme studija, potvrđujući da je “većina” njegovih razvojnih kapaciteta sada fokusirana na proširenje priče o Cyberpunk 2077, za koju se tek očekuje da će biti lansirana sledeće godine. .

Nakon katastrofalnog izdanja Cyberpunk-a na kraju 2020. godine, većina razvojnih resursa CD Projekta (kao što je prikazano na grafikonu ispod) bila je fokusirana na rešavanje najhitnijih problema igre. U isto vreme, manji tim je radio na njegovom izdanju sledeće generacije, obećanom mnogo pre nego što je projekat pokrenut, a još manja grupa je radila preliminarne radove na njegovom plaćenom proširenju.

Neizbežno, ovi brojevi su se tokom vremena značajno promenili – manje od polovine razvojnog osoblja CD Projekta radilo je na Cyberpunk osnovnoj igri i ažuriranju sledeće generacije do juna prošle godine, na primer – i taj trend se, ne iznenađuje, nastavio. Prema današnjim finansijskim rezultatima, podrška za Cyberpunk 2077 se “značajno smanjila” nakon objavljivanja ažuriranja sledeće generacije (za koje CD Projekt kaže da je imalo “pozitivan uticaj na percepciju igre i brojke o prodaji”), sa “većinom razvojnih kapaciteta“ sada angažovanih u radu na ekspanziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top