PC

Potvrđen datum izlaska za novu The Lord of the Rings igru!

The Lord of the Rings: Gollum dobio je datum izlaska.

Predstojeća stealth igra zasnovana na franšizi Gospodar prstenova biće objavljena za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S i PC 1. septembra 2022.

Verzija za Nintendo Switch planirana je za kasnije ove godine, iako određeni vremenski okvir nije otkriven.

Najavljen kao akciona-avanturistička igra zasnovana na priči, Gollum je prvi put najavljen u martu 2019. godine, kada je Daedalic rekao da će „ostati veran viziji izloženoj u Gospodaru prstenova J.R.R. Tolkina i takođe će istražiti nove događaje i detalje vezane za Golumovo putovanje.”

Prema Steam listingu igre, igrači će krenuti na opasno putovanje dok Golum bude tražio prsten moći.

U njemu će biti opisani manje poznati aspekti Golumove priče, „od njegovog vremena kao roba ispod Mračne kule do njegovog boravka sa vilenjacima iz Mirkwooda“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top