PC

The Witcher 4 ušao u fazu pre-produkcije

„Faza istraživanja“ za The Witcher 4 je završena, što znači da je tim u CD Projekt Red spreman da započne razvoj, čime je rad ušao u fazu pre-produkcije.

Obraćajući se investitorima na finansijskom brifingu za prvi kvartal fiskalne 2022. godine, Adam Kicinski, izvršni direktor CD Projekt grupe, rekao je da je kompanija “željna” da se vrati franšizi.

„Veoma smo željni da ponovo posetimo univerzum koji je u tolikoj meri oblikovao našu istoriju“, rekao je Kičinski.

„Nedavno smo završili fazu istraživanja za prvu igru u novoj sagi The Witcher franšize, što znači da će od sada dalji razvojni troškovi biti kapitalizovani u našem bilansu stanja.

U martu 2022., CD Projekt Red je najavio početak dugoročnog strateškog partnerstva sa Epic Games. Partnerstvo će videti buduće CDP igre razvijene pomoću Unreal Engine 5. Studio je u to vreme najavio i da radi na daljim dodacima serijala The Witcher.

Naravno, čekanje na The Witcher 4 će potrajati, ali ćemo u međuvremenu imati next-gen verziju prethodne igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top