PC

Valve će konačno popraviti Team Fortress 2

Prošle godine, Team Fortress 2 je dostigao novi maksimum u broju igrača svih vremena nakon letnjeg ažuriranja igre, što je trebalo da reši neke velike probleme sa igrom u njenom trenutnom stanju. Nažalost, botovi i dalje bujaju u online lobijima skoro godinu dana kasnije. Zajednica je protestovala zbog toga prošle nedelje u nadi da će privući Valveovu pažnju i izgleda da je ta strategija konačno uspela.

Valve već neko vreme nije ažurirao Team Fortress 2 na neki značajniji način, uprkos tome što je igra još uvek prilično popularna. Međutim, kompanija još uvek unovčava na tržištu igara, prodaje chestove i kozmetičke artikle, i uzima deo celokupne prodaje ostvarene na tržištu zajednice. Online igre su takođe u velikoj meri kontrolisane upotrebom botova, koji spamuju tekstualne i glasovne kanale, izbacuju igrače i koriste sredstva varanja kao što je aimbot.

Zbog ovih tekućih problema, fanovi Team Fortress 2 su se udružili za kampanju Save TF2, gurajući poruku na društvenim medijima. Jedan obožavatelj se čak obukao kao TF2 špijun i stajao ispred Valve štaba sa natpisom „#SaveTF2“. Ovo je možda izazvalo neugodan razgovor između Valvea i vlasnika zgrade, pošto su menadžeri imovine kasnije naterali fana da napusti prostorije.

Činilo se da je sve ovo konačno privuklo Valveovu pažnju. Na zvaničnom Twiter nalogu Team Fortress 2, Valve je napisao: „TF2 zajednica, čujemo vas! Mi volimo ovu igru i znamo da i vi volite. Vidimo koliko je ovo pitanje postalo veliko i radimo na poboljšanju stvari.”

Konkretni detalji još nisu objavljeni, a moglo bi proći neko vreme pre nego što Valve bude spreman da podeli svoj plan akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top