PC

Dreadwolf je naziv naredne igre u Dragon Age serijalu

Bioware je najavio da je sledeća igra u seriji Dragon Age – Dragon Age: Dreadwolf.

Najavljen u postu na blogu, podnaslov potiče od onoga što se čini da je naslov dat Solasu, jednom od članova grupe iz Dragon Age: Inquisition koji je takođe bio opcija za romansiranje. Solas je vilenjački mag, disident i stručnjak za Fade. Jedna od njegovih moći je lucidno sanjanje koje mu omogućava da razazna istoriju oblasti u kojima je veo tanak. 

Evo šta blog post iz Bioware-a ima da kaže o njemu:

„Solas, Strašni vuk(Dreadwolf). Neki kažu da je on možda drevni vilenjački bog, ali neki kažu da nije. Drugi kažu da je izdajnik svog naroda… ili spasilac koji sada pokušava da ih spase po cenu vašeg sveta. Njegovi motivi su nedokučivi a njegove metode su ponekad sumnjive, što mu je donelo reputaciju božanstva varalice — igrača mračnih i opasnih igara.”

Bioware je rekao da ako ste novi u Dragon Age-u, nije važno da li ste upoznati sa Solasom ili ne, jer će se on „kako treba predstaviti kada bude pravo vreme“.

Studio je rekao da će više informacija o igri biti dato u dogledno vreme, a da će više o igri biti reči kasnije ove godine. Prozor za objavljivanje ili nagoveštaj o njemu nije dat, ali je firma rekla da to ne očekuje ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top