PC

Prince of Persia: Sands of Time odložen dodatno

Kako vreme neumoljivo teče, rimejk Prince of Persia: The Sands of Time vidi još jedno odlaganje, ovog puta bez cilja za oslobađanje.

Nakon nekih spekulacija da je rimejk Princa of Persia potpuno otkazan, Ubisoft je sada potvrdio za PC Gamer da je još uvek u razvoju, ali da više ne cilja na izdanje za 2023. fiskalnu godinu.

Rimejk je doživeo prilično problematičan razvoj, prvi put otkriven u septembru 2020. sa datumom objavljivanja u januaru 2021., zatim odložen za mart, zatim odložen bez ciljanog datuma objavljivanja, nakon čega sledi potvrda da će biti objavljen 2022. Nedavno, razvoj igre je premešten sa Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai u Ubisoft Montreal, studio koji stoji iza originalne trilogije Sands of Time.

„Ponosni smo na rad koji su postigli Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai, a Ubisoft Montreal će imati koristi od njihovog učenja jer će novi tim nastaviti rad na stvaranju sjajnog rimejka“, rekao je predstavnik Ubisofta za PC Gamer.

„Kao posledica toga, više ne ciljamo na izdanje za 2023. fiskalnu godinu i igra je uklonjena sa liste. Ako igrači žele da otkažu svoju pretprodaju, pozvani su da kontaktiraju svog prodavca. Biće obavešteni o projektu kako se razvoj odvija. “

Da pojasnimo, Ubisoftova fiskalna godina 2022-2023 završava se 31. marta 2023. godine, tako da je i dalje sasvim moguće da bi igra mogla biti objavljena 2023. Međutim, s obzirom na to koliko je razvoj bio problematičan, ne sluti se dobro za naslov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top