PC

Majkl iz GTA 5 verovatno dolazi u GTA Online

Novi misteriozni NPC je dodat u GTA Online, koji možda ne zvuči previše uzbudljivo sam po sebi, ali može samo da ukazuje na neki budući sadržaj za veoma popularnu akcionu avanturističku igru.

Ali pre nego što pričamo o ovom NPC-u, moramo da postavimo neke temelje. Data Miner rollschuh2282 otkrio je novu tačku stvaranja scenarija u GTA onlajn. Ova tačka rađanja, koja se nalazi ispred studija Record A.

Ova tačka pojavljivanja, pronađena sa skupom pešačkih modela „movie_set“, iskopana je iz datoteka Xbox Series X/S i PS5 verzija.

Premotajte nekoliko sati unapred i korisnik Twitera Tez2, dobro poznati izvor ažuriranja GTA Online i više mikro promena u igri, pronašao je NPC-a u igri povezanog sa ovim scenarijem filma koji šeta između 7 i 11 sati ujutru.

Dakle, šta zapravo možemo oduzeti od ove informacije? Pa, kao prvo, to očigledno implicira da se nešto kreće u GTA Online što je povezano sa filmskim studijima Los Santosa. Ovo ne mora nužno da bude nešto masovno – poput pljačke ili velikog komada novog sadržaja naracije i misije kao što smo videli u The Contract DLC-u.

Umesto toga, mogli bismo da dobijemo nešto malo manje što je vezano za oblast – poput novog tipa misije ili događaja sa ograničenim vremenom. Imajući to u vidu, oni koji su igrali kroz The Contract znaće da Majkl – jedan od tri protagonista GTA 5 – radi za Solomona Ričardsa u filmskom studiju Richards Majestic. Imajući to na umu, možda ćemo uskoro videti poslednje poznato lice jednog igrača GTA V u GTA Online. Barem se nadamo da će to biti slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top