PLAY! Zine

PLAY! 160 – JUN 2022

JUNSKI 160. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Jun je počeo, dolaze vrućine i sve što ih prati, a sa njima i Morfeus koji nam nudi plavu i crvenu pilulu, odnosno borbu sa vrućinom, ili uživanje u hladu igrajući video igre.

Predlažemo kombinaciju obe pilule – umereno izlaganje suncu kada je ono najbezopasnije, a u momentima visokih vrućina vreme ispred računara ili konzola.

Očekuje nas dosta zanimljivih igara u junu, a po običaju smo se pozabavili i naslovima koji su izašli u mesecu za nama. Tu je Apex Legends Mobile, možda jedan od najboljih portova sa konzola i PC-a na mobilne uređaje koji sa sobom nosi i neke novine.

Igrali smo Trek to Yomi, Sniper Elite 5 i Evil Dead: The Game, na šta obavezno treba obratiti pažnju na stranicama pred vama. Ne propustite ni intervju sa Adamom Mitevićem, jedinstvenim domaćim kreatorom recenzija figura i ostale tekstove koje smo pripremili.

Narednih nedelja kreću velike najave igara koje će izaći krajem leta i tokom jeseni, tako da, kao što bi se reklo, stay tuned naši dragi čitaoci!

Želimo vam sunčan i uzbudljiv gejmerski jun!

JUNSKI 160. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top