PC

Testiranje co-op kampanje za Halo Infinite počinje

Halo Infinite nije ostavio najbolji prvi utisak na mnoge fanove. Obzirom da mnogi igrači tvrde da je režim igre za više igrača previše pogrešan i prepun mikrotransakcija, oni koji su uživali u Halo Infinite-u, poput milijardera Elona Maska i režisera horora Džona Karpentera, uglavnom su hvalili njenu kampanju. Iako je iskustvo sa jednim igračem, poluotvorenim svetom koje Halo Infinite nudi igračima, bolje prihvaćeno od njegovih elemenata za više igrača, fanovi su ipak otkrili da nešto nedostaje ukupnom iskustvu kampanje.

To je nešto, za mnoge fanove, bio dodatak kooperativnog režima kampanje. Ranije su se Halo kampanje mogle suočiti sami ili sa prijateljem iza igrača. U Halo 3, igra verovatno očekuje od igrača da iskoristi svoju kooperativnu kampanju, kao što se podrazumeva dodavanjem Arbitera kao sekundarnog lika za igru. Za neke fanove Halo-a se činilo da je propuštanje Halo Infinite-ove co-op kampanje propuštanje tradicionalnog načina igranja najnovije igre. Sada se čini da je kooperativna kampanja za Halo Infinite konačno na dohvat ruke.

343 Industries je objavio preko Halo-ovog zvaničnog Twitter naloga da je planirano da co-op kampanja stigne kasnije ove godine. U roadmapu za Halo Infinite, 343 Industries ukazao je na avgust kao vreme kada će igrači moći da se bore protiv Covenanta zajedno, a saradnja sa podeljenim ekranom dolazi kasnije.  Međutim, 343 nudi raniji period testiranja za Halo Infinite igrače ovog jula.

Ovaj test kooperativne kampanje biće dostupan javnosti sve dok se prijave za Halo Insider nalog. Ovaj nalog ne daje trenutno igraču pristup Halo Infinite co-op kampanji. Umesto toga, oni će biti uzeti u obzir za probnu kada počne uživo. Za one koji žele da uđu u kampanju Halo Infinite-a sa prijateljem, možda bi bilo vredno da se prijave na Halo Insider program, posebno imajući u vidu da je registracija besplatna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top