PC

Activision otkrio suludu zaradu Call of Duty franšize, prikazao novi Modern Warfare II trejler

Call of Duty je bez ikakve sumnje jedan od najpoznatijih i najigranijih FPS serijala u istoriji video igara. Activision je nedavno predstavio novi trejler za Call of Duty: Modern Warfare II, a ujedno i otkrio koliko je čitava franšiza do danas zaradila.

Kako prenosi Activision, Call of Duty franšiza je do danas zaradila preko 30 milijardi dolara, sa globalnom prodajom od preko 425 miliona premium kopija igre. Takođe smo saznali da je Warzone prikupio preko 125 miliona igrača otkako se pojavio, dok je Call of Duty: Mobile preuzelo preko 650 miliona ljubitelja ovog šutera.

Iako je Vanguard malo podbacio, Activision ne namerava da stane. Call of Duty: Mobile i dalje ima posvećenu zajednicu igrača, a tu je i Modern Warfare II, koji će, kako tvrdi Activision, ”napraviti pravu revoluciju kada je CoD franšiza u pitanju”.

Pre svog prvobitnog otkrivanja u aprilu, nastavak reboot-a Modern Warfare je opisan kao ”najnaprednije iskustvo u istoriji franšize”, a povezaće se sa Warzone koji se gradi „iz temelja“ zajedno sa glavnom igrom. Modern Warfare 2 izlazi 28. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top