PlayStation 4

Novi rival FIFI i PES-u: Kada izlazi UFL?

ufl-splash-3

FIFA i PES (sada poznat kao eFootball) već godinama dominiraju scenom fudbalskih simulacija. Sada je konačno došao trenutak da na teren izađe novi rival – UFL!

UFL od developera Strikerz Inc. je prvi put najavljen na Gamescomu 2021. godine. Međutim, datum izlaska nam još uvek nije poznat – sve što znamo jeste da će igra navodno izaći do kraja 2022. godine.

Početkom ove godine developeri su otkrili prvi trejler i vrlo kratak prikaz gejmpleja. Opisali su igru kao ”besplatnu i izuzetno pristupačnu fudbalsku simulaciju”. Razvojni tim je dodao da će igra posedovati ”revolucionarnu globalnu onlajn fudbalsku ligu” sa ”vrlo balansiranim ranked matchmakingom sistemom”.

Kada je menadžment u pitanju, UFL na prvu loptu (hehe) dosta liči na FIFA Ultimate Team. I ovde ćete imati priliku da osnujete vaš klub, kupujete igrače, smiš mnogo toga drugog.

UFL će svoje licence dobijati od FIFPro, iste organizacije koja sarađuje sa EA Sports, i koja zastupa preko 65.000 igrača širom sveta.

Strikerz studio je sklopio i saradnju sa brojnim evropskim fudbalskim klubovima, a do sada su najavljeni sledeći partneri: AS Monaco, Besiktas JK, Borussia Mönchengladbach, Celtic, Rangers, Shakhtar Donetsk, Sporting CP i West Ham United.

Što se tiče platformi, igrači na PC-u i Switch-u su izvukli deblji kraj – UFL će biti dostupan samo za PlayStation i Xbox korisnike, barem u početku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top