PC

Arkane prikazao prvi gejmplej za co-op pucačinu Redfall

Arkane je otkrio prvi Redfall gejmplej video.

Skoro šestominutni video snimak igre u nastavku je korišćen za otvaranje Xbox i Bethesda Games konferencije u nedelju.

Redfall je narativni, open world, za jednog igrača ili kooperativni FPS iz studija koji stoji iza Prey i Dishonored igara.

„Redfall je nekada izgledao kao da je pravo sa razglednice“, stoji u zvaničnom opisu uz novi video o igri. „To je bilo pre nego što je legija vampira uložila pravo na ostrvo… i njegove stanovnike. Blokirajući sunce i potiskujući okean sa Redfallovih obala, ovi novi vampirski gospodari potpuno su odsekli ostrvo od spoljašnjeg sveta i svake nade za spas.

„Tu dolazite vi. Bićete jedan od četiri različita heroja i ili ćete ići solo ili se udružiti sa još tri igrača da biste zaokružili svoj tim. Naoružani širokim spektrom prilagodljive opreme, specijalizovanog oružja i jedinstvenih sposobnosti karaktera, u rasponu od naučnih do mističnih, prihvatićete krvoločnu pretnju i vratiti Redfall.”

Prošlog meseca Bethesda je odložila datume objavljivanja Redfall-a i Starfield-a sa ove godine na 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top