PC

Forza Motorsport dobila novi trejler i plan za objavljivanje početkom naredne godine

Xbox je potvrdio da će novi Forza Motorsport biti objavljen na proleće 2023.

Trenutno jednostavno nazvana Forza Motorsport, igra je prikazana u dugačkom trejleru za igru, za koji je Xbox tvrdio da se odigrava u realnom vremenu u 4K.

Turn10-ov GM Forze, Dan Greenavalt, potvrdio je da je njegova igra „izgrađena od temelja“ za Xbox Series X i S, potvrđujući da će biti samo trenutne generacije.

Igra će takođe biti dostupna na računaru i putem oblaka, što znači da će vlasnici Xbox One teoretski i dalje moći da je igraju strimovanjem.

U trejleru je prikazana povratna staza Maple Valley, kao i Circuit de Spa-Francorchamps i Laguna Seca Raceway. Takođe je pokazao dve nove staze – Kyalami Grand PriX Circuit u Južnoj Africi i Circuit Hakone u Japanu.

Tokom prezentacije igre, kreativni direktor Kris Esaki je rekao: „Potpuno smo promenili iskustvo vožnje. Ovo uključuje poboljšanje od čak 48 puta u vernosti naše fizičke simulacije.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top