PC

Stalker 2 odložen za 2023. godinu

Stalker 2 je dodatno odložen do 2023. godine, prema Xbox listi.

Tokom Xbox & Bethesda Showcase-a, prikazana je slika koja navodi 50 igara koje dolaze na Xbox i PC u narednih 12 meseci.

Ova lista je podeljena na 2022. i 2023., sa po 25 igara za svaku godinu. Stalker 2 se može videti u odeljku za 2023, što sugeriše da je igra pretrpela još jedno odlaganje.

Vest nije sasvim neočekivana s obzirom na okolnosti u vezi sa razvojem Stalkera 2, jer je njegov programer GSC Game Studio sa sedištem u Ukrajini.

U martu, GSC Game World je objavio da je razvoj šutera stavljen na čekanje zbog tekuće ruske invazije na Ukrajinu. Kasnije u martu objavljeno je da se razvojni tim seli iz Kijeva u Prag.

U januaru, GSC je objavio da je igra, koja je prvobitno bila planirana da bude objavljena 28. aprila, odložena do 8. decembra. Međutim, to je bilo pre ruske invazije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top