PC

Kojima će nastaviti saradnju sa Sonijem i pored toga što radi igru za Xbox

Kojima Productions je saopštila da će nastaviti da radi sa PlayStationom nakon jučerašnje objave da tim pravi igru sa Microsoft-om.

U poruci na zvaničnom Twitter nalogu Kojima Productions, kompanija je naglasila da je nezavisan studio i da ima „veoma dobro partnerstvo sa PlayStationom“.

„Kao nezavisni kreativni studio, Kojima Productions će nastaviti da radi na kreacijama za naše fanove“, navodi se.

„Istražićemo različite mogućnosti sa igrama, filmovima i muzikom kroz platforme koje se razvijaju s vremenom i tehnologijom. Radujemo se vašoj kontinuiranoj podršci!”

Sledeći tvit je glasio: „Nakon najave našeg partnerstva sa Microsoft-om koji koristi tehnologiju oblaka, mnogi ljudi su nas pitali o našoj saradnji sa SIE.

„Budite uvereni da nastavljamo da imamo veoma dobro partnerstvo i sa PlayStation-om“.

Tvitovi su bili odgovor na zabrinutost nekih fanova u vezi sa budućim odnosom studija sa PlayStationom nakon najave da radi na projektu zasnovanom na oblaku sa Xboxom.

Kojima se pojavio na Xbox & Bethesda Games Showcase-u kako bi otkrio da se udružuje sa Xbox Game Studios kako bi napravio igru koju je želeo da napravi neko vreme, ali ranije nije mogao zbog tehnoloških ograničenja.

„Postoji igra koju sam oduvek želeo da napravim“, objasnio je Kojima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top