PlayStation 5

Sony će uskoro najaviti novi hardver, kao i PS5 Pro kontroler

Sony Interactive Entertainment se navodno sprema da najavi nekoliko novih hardverskih proizvoda, uključujući PS5 ‘Pro’ kontroler.

U izveštaju objavljenom na Try Hard Guides, insajder iz industrije Tom Henderson tvrdi da je čuo iz nekoliko izvora da će nosilac platforme predstaviti novi hardver krajem juna, iako to neće uključivati novu konzolu.

Hendersonu je opisan kao „pravi profesionalni kontroler“ za PS5, novi pad će navodno imati uklonjive analogne štapove i ručke, graničnike okidača i zadnje lopatice.

Kaže se da dugmad ispod analognih štapova omogućavaju korisnicima da u potpunosti uklone analognu jedinicu, što im verovatno omogućava da je zamene novom umesto da moraju da kupuju drugi kontroler ako se pojave problemi poput pomeranja štapa.

Henderson je rekao da su mu dostavljene slike navodnog prototipa za PS5 Pro kontroler, za koji se tvrdi da će imati značajne nadogradnje softvera.

U drugim vestima, nakon izveštaja o kašnjenju, nedavno se tvrdilo da će Sony potvrditi datum objavljivanja God of War: Ragnarok za novembar kasnije ovog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top