PC

Da li smo na pragu najave GTA VI?

Fanovi Grand Theft Auto serijala igara uspeli su da se poraduju kasno sinoć nakon što su zvanične web stranice Rockstar Games i Grand Theft Auto V “pale u mrak” na nekoliko sati.

Dve stranice su tiho ažurirane iz naizgled nevinih razloga, sa onim što je izgledalo kao kratak prekid rada, što je dovelo do toga da su obe nakratko pocrnele. Dok je normalna usluga nastavljena, fanovi GTA-a proveli su nekoliko sati divlje ubeđujući sebe da je nešto što ima veze sa GTA VI na putu.

Kao što su neki fanovi brzo istakli, nešto veoma slično se dogodilo raznim sajtovima u vlasništvu Rockstar-a neposredno pre otkrivanja GTA V. Brojni izveštaji takođe sugerišu da će dugo očekivani nastavak konačno biti otkriven u nekom trenutku ove godine, što znači fanovi su ekstra trzavi kad god Rockstar uradi bilo šta.

Samo u slučaju da jednostavno ne možete da zamislite kako izgleda potpuno crni ekran, možete pogledati snimak ekrana kako je oborena veb lokacija izgledala zahvaljujući Rockstar Intel-u. 

Dok su neki ljubitelji tehničkih veština uspeli da utvrde da je obaranje sajtova namerno, a ne greška, niko još uvek nije uspeo da pronađe ništa novo što se krije ni na jednom od njih. Za sada, čini se, GTA VI fanovi su predodređeni da ostanu gladni za bilo kakve prave vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top