PC

Overwatch 2 bez loot kutija, novi heroj svake druge sezone

Overwatch 2 izlazi 4. oktobra kao besplatno iskustvo uživo, a igra će sadržati redovna sezonska ažuriranja i Battle Pass.

Battle Pass će sadržati novi sadržaj uključujući nove heroje, modove igranja, mape, kozmetiku i još mnogo toga.

Blizzard je rekao da je prelazak na free2play model „prirodan korak napred“ i za igru i za igrače.

„Free-to-play uklanja barijeru za ulazak, omogućavajući bilo kome, bilo gde da uskoči u igru, grupiše se sa prijateljima ili pronađe ljude sa kojima će igrati na mreži“, rekao je Blizzard.

„Uporedo sa ovim prelaskom na besplatnu igru, dodaćemo unakrsnu progresiju, omogućavajući svima da igraju, napreduju i pristupaju svom otključanom sadržaju neprimetno na svim platformama.

Igra će odbaciti loot kutije radi pristupa live service modelu koji će vam omogućiti da nabavite predmete direktno preko Battle Pass-a i „dosledno ažurirane“ prodavnice u igri sa sezonskim sadržajem koji se isporučuje svakih devet nedelja.

Blizzard je takođe pružio mapu puta koja pokazuje šta možete očekivati za prvu, drugu sezonu i dugoročne ciljeve. Ovo uključuje novog heroja svake druge sezone zajedno sa novim mapama i načinima igre u sezonama između njih.

Sojourn, Junker Queen i nenajavljeni heroj podrške dolaze u prvoj sezoni zajedno sa novim 5v5 PvP iskustvom. Takođe možete očekivati prerađene heroje, nove mape i modove, kao i ponovo zamišljeno takmičarsko iskustvo. Više detalja o remontu konkurencije biće saopšteno kasnije.

Druga sezona će predstaviti novog tenk heroja, mapu i skinove, plus priča će krenuti napred kada PvE iskustvo bude objavljeno 2023. Takođe će doći sa više novih heroja, mapa i režima igre.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top