PC

Supraland besplatan na Epic Games Store, objavljene igre za narednu nedelju

Potvrđeni su besplatni Epic Games Store naslovi sledeće nedelje.

Game of Thrones: Digital Edition društvene igre i Car Mechanic Simulator 2018 biće dostupni kao besplatna preuzimanja sa Epic Games Store platforme od 23. do 30. juna.

Oni će zameniti Supraland, koji je sada besplatan do 23. juna. Naglašava se kao „mešavina Portala, Zelde i Metroida“.

Epic Games Store je prošle godine podelio 89 besplatnih naslova (manje sa 103 u 2020.), sa kombinovanom vrednošću od 2.120 dolara. Prema Epic-u, korisnici su zatražili preko 765 miliona besplatnih igara u 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top