Mobile

Procureo gejmplej za nadolazeći Warzone Mobile(Project Aurora)

Procureli video snimci sa Call of Duti Warzone Mobile alfa testa se objavljuju na mreži, pružajući najbolji pogled na igru do sada.

Ispod smo objavili snimak iz igre Warzone Mobile, uključujući onaj koji prikazuje ceo meč.

Mobilna igra battle roiale koristi mapu Verdansk prvobitno predstavljenu u konzolnoj i PC verziji Warzone igre.

Activision je u martu objavio da radi na mobilnoj verziji Call of Duty Warzone, besplatne igre koja je objavljena u martu 2020. i koja je privukla 100 miliona igrača za 13 meseci.

U maju je rečeno da je igra ušla u zatvoreno alfa testiranje samo po pozivu.

„Naša misija sa Project Aurora, kodnim imenom za našu novu mobilnu titulu, je da okupimo prijatelje, porodice i ljude širom sveta u globalnoj zajednici različitih igrača uz brzu, preciznu i visokokvalitenu akciju kraljevske bitke. iskustvo koje donosi novi način igre“, rekao je Activision.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top