PC

Epic Games Store konačno dobija funkciju ocenjivanja igara

Od trenutka osnivanja Epic Games Store, Epic Games je imao poseban stav o recenzijama korisnika i forumima specifičnim za igru. To su neke od najčešće korišćenih i često korisnih funkcija na Steam-u, tako da nije imalo smisla da Epic odluči da ih ne implementira u svojoj prodavnici.

Kompanija je uvek govorila da EGS neće sadržati forume jer oni donose samo toksičnost i nisu popularni među developerima. Takođe neće uključivati recenzije korisnika zbog njihovog potencijala za bombardovanje recenzija.

Ove nedelje, godinama nakon što je Epic Games Store prvi put lansiran, stigle su dve nove funkcije koje imaju za cilj da repliciraju verziju korisničkih recenzija i oznaka.

Ocene igara su kao recenzije, osim što korisnici zapravo ne mogu ništa da napišu – postoji samo ocena u zvezdicama na skali od pet tačaka. Oni koji su igrali igru duže od dva sata mogu da ostave ocenu, ali postoji jedna dodatna fora: samo nasumični igrači će biti zamoljeni da ostave ocenu.

Ove ankete će se pojaviti nakon što završite sa igranjem igre. Kako sve više igrača ostavlja sopstvenu ocenu, stranice prodavnice igara će prikazati ukupnu ocenu. Epic je rekao da neće “spamovati igrače” i ne treba očekivati da ćete od vas tražiti da ocenite svaku igru koju igrate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top