PC

Creative Assembly najavio multiplejer pucačinu Hyenas

Sega je najavila Hyenas, multiplejer pucačinu za konzole i PC.

Igra je dugo očekivani pucački projekat kompanije Creative Assembly. Studio iza Total War  igara je radio na snimanju nekoliko godina, a ranije ga je opisao u oglasima za posao kao „nešto radikalno drugačije u FPS žanru“.

U strimu uživo, studio je opisao igru kao „multiplayer heist sa više timova“, u kojoj se pet timova od tri bore sa veštačkom inteligencijom i jedni protiv drugih da kradu plen sa ogromnih svemirskih brodova sa nultim segmentima.

„To je pet timova od po tri smeštena na ovim ogromnim svemirskim brodovima sa sigurnosnim prekidačima i napravama, a naši anti-heroji, Hijene, su ovi pirati koji probijaju svoj put kroz ovu galaksiju popularne kulture, snimaju klipove, kradu brodove i pljačkaju bogate kretene“, rekao je kreativni direktor Charlier Bewsher, koji je ranije vodio dizajn na Read Dead Redemption Online.

Priča igre vidi kako bogati stanovnici Zemlje odlaze na Mars, uništavajući Zemlju u tom procesu i ostavljajući one koji ostaju u „plutajućem sirotinjskom naselju“. Bogati šalju ogromne brodove za pljačku nazad na zemlju da sakupe blago „pop kulture“ koje im nedostaje i prodaju ga svojim kupcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top